Vuosikymmenien saatossa ruumisautoja on rakennettu mitä eksoottisimpien kulkuneuvojen pohjalle ja nyt hollantilainen Remetzcar -niminen yritys on lähestynyt konseptia varsin oivallisesta näkökulmasta. Limusiinien ja ruumisautojen rakentamiseen erikoistunut paja nimittäin aikoo tuoda lauantaina alkavaan Pariisin kansainväliseen autonäyttelyyn esitteille Teslan Model S -malliin perustuvan ruumisautonsa.

tesla_ruumisauto_1

Tänä vuonna Hollannissa järjestetyillä hautajaisiin erikoistuneilla ”Uitvaart Vakbeurs 2016” -messuilla ensi kertaa nähdyn Model S -ruumisauton peräpää on kokenut varsin perusteellisen muodonmuutoksen vakioon nähden. 5,77 metriä pitkä auto on 80 senttimetriä vakio Model S:ää pidempi ja Remetzcarilta kerrotaankin, että auto jouduttiin sahaamaan kokonaan kahtia ja sen akkupaketti siirtämään tämän muodonmuutoksen toteuttamiseksi.

tesla_ruumisauto_2

Ekologisen ja hiljaisen viimeisen matkan tarjoavan Model S -ruumisauton peräosasto on valmistajan mukaan ”sisustettu tyylikkäästi” ja sieltä löytyy yhden ruumisarkun kuljettamisen lisäksi manaalisesti irrotettavan lattilevyn alta ylimääräistä säilytystilaa.

Lähde: Carscoops