Viime aikoina Youtubessa on kerännyt runsaasti suosiota videot erilaisista kiihdytyskisoista, joissa toisena osapuolena on Teslan Model S- tai Model X -auto. Teslan sähkömoottorien mahdollistama välitön teho paikaltaan lähdettäessä mahdollistaa 0-100 km/h kiihtyvyyden noin 3-4 sekunnissa, johon monella polttomoottoria käyttävällä autolla on tekemistä.

Teslan P100D-mallin isoimmalla akuilla ja Ludicrous-tilalla 0-100 km/h kiihtyvyys on 2,7 sekuntia, joka tekee siitä tämän hetken markkinoiden nopeimmin kiihtyvän tuotantoauton (rajoitetun ajan valmistettujen Porsche 918 Spyderin ja Ferrari LaFerrarin jälkeen, joiden valmistus on jo päättynyt).

Hieman toisenlaista viihdettä tarjoillaan INSANE Drag Races of All time -kokoelmavideolla, jossa nähdään 12 kiihdytyskisaa ja vastakkain on erilaisia menopelejä.

Kisaa toisistaan ottavat muun muassa höyryveturit, rekat, paloautot, sähköautot, jeeppi, Smart, Corvette, koulubussi, monsteriauto, suihkumoottorilla varustetut autot sekä lopuksi 10000-hevosvoimaiset Dragster-autot. Mielenkiintoinen kilpailu on myös kahden samanlaisen auton kesken, joista toisessa on vakiomoottori ja toinen on remmiahdettu.