Macau on Kiinan rannikkolla sijaitseva autonominen alue, joka tunnetaan lähinnä kasinotoiminnastaan ja täten Itä-Aasian huippurikkaiden temmellyskenttänä. Macauhun avautuvan The 13 -luksushotellin omistaja Stephen Hung tilasi hiljattain hotellinsa asiakkaiden kuljettamiseen peräti 30 kappaletta erikoisvarusteltuja Rolls-Royce Phantom -luksusautoja. Nyt Rolls-Roycen Goodwoodin-tehdas on saanut tämän historiansa suurimman yksittäisen tilauksen valmiiksi ja autot on laivattu kohti uutta kotiaan.

rolls_royce_macau_1

Brittiläisvalmistajan Bespoke-tiimin erikoisvarustelemista Phantomeista 28 on maalattu autojen uuden omistajan mukaan nimetyllä ”Stephen Red” -punaisella ja niiden kylkilinjoja koristavat kullan väriset viivagrafiikat. Autojen 21-tuumaiset vanteet on maalattu samaan punaisen sävyyn niiden korien kanssa ja The 13 -hotellin uusien kulkuneuvojen sisutat on varustetu Macaun uhkapeliperinteistä muistuttavalla noppakuviodulla nahkaverhoilulla.

rolls_royce_macau_2

Viimeiset kaksi Phantomia ovat vieläkin erityisempiä ja ne varataan vain kaikkein tärkeimpien vieraiden kyyditsemiseen. Nämä kaksi autoa saivat ylleen kultahileillä ryyditetyn punaisen maalipinnan ja lisäki kultaisen pinnan ovat saaneet autojen Spirit of Ecstasy -keulakoristeet sekä massiiviset maskisäleiköt. Autojen sisustoista löytyy muista autoista poikkeavat listoitukset sekä timantein koristellut tunnuslaatat.

Kaikki ensi vuonna ovensa aukaisevalle The 13 -hotellille toimitettavat Phantomit ovat pitkällä akselivälille varustettua mallia.

Lähde: Carscoops