Autoiluohjelma Top Gearin viimeisin tuotantokausi päättyi dramaattisissa merkeissä, kun sarjan toisena pääjuontajana toiminut Chris Evans jätti ohjelman jouduttuaan niin katsojien kuin kollegoidensakin epäsuosioon. Tänään sarjan tulevaisuus kuitenkin valottui, kun BBC ilmoitti solmineensa näyttelijä Matt LeBlancin kanssa kahden tuotantokauden mittaisesta jatkosta sarjan juontajana.

matt_leblanc_top_gear
Matt LeBlanc ja The Stig nähdään yhdessä Top Gearin puikoissa ainakin seuraavat kaksi tuotantokautta.

Päättyneellä kaudella Top Gearissa debytoineen LeBlancin rinnalla ohjelman juontamisen päävastuun seuraavilla kausilla jakavat Chris Harris ja Rory Reid. Harris ja Reid nähtiin LeBlanc tapaan ensimmäistä kertaa osana Top Gearin juontajajoukkiota heinäkuussa päättyneellä 23. kaudella. BBC:ltä ilmoitettiin, että myös saksalainen kilpakuljettaja Sabine Schmitz ja entinen F1-tallipomo Eddie Jordan tullaan näkemään sarjassa jatkossakin.

BBC:n johtoportaasta kerrotaan heidän olevan erittäin iloisia suositun LeBlancin jatkosta sarjan parissa. ”Olen innoissani, että Matt (LeBlanc) palaa Top Geariin. Hän on huikea lahjakkuus, jonka rakkaus autoja kohtaan on tarttuvaa”, toteaa BBC Two -pomo Patrick Holland.

Lähde: BBC