Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa Facebookissa erikoisesta varkaudesta, joka sattui viikonloppuna Ratinan stadionilla Tampereella. Varkaan mukaan oli lähtenyt tapahtumaan mainosautoksi tuotu yli 50000 euron arvoinen Ford Focus RS.

Poliisin mukaan tekijä oli onnistunut saamaan haltuunsa auton avaimet järjestäjien tiloista ja auto oli ajettu pois perjantai-illalla klo 22 aikaan. Varkaus oli huomattu vasta sunnuntaina, sillä käsityksenä oli ollut, että auto on vain siirretty toiseen paikkaan.

Mustan auton rekisteritunnus on LNL-539 ja löytymisestä pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen. Vihjeet ja havainnot ajoneuvon aikaisemmista liikkeistä pyydetään ilmoittamaan rikosvihjepuhelimeen 080090022 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Vuoden 2015 Ford Focus on varustettu 2,3-litraisella EcoBoost-moottorilla, josta irtoaa 350 hevosvoimaa ja 440 Nm:n enimmäisvääntö.

This site uses XenWord.