Ford lähetti heinäkuun lopulla Ford GT:n ostajaehdokkaille kirjeet, joissa se kertoi oliko henkilö päässyt onnekkaiden tulevien omistajien joukkoon. Tuhannet kiinnostuneet joutuivat pettymään, mutta joukkoon mahtui myös 500 Fordin hyväksymää ostajaa. Seassa oli myös julkisuuden henkilöitä ja jotkut ehtivätkin jo kritisoida Fordia ”todellisten fanien syrjimisestä”. Todellisuudessa Ford oli kuitenkin valinnoissaan varsin lojaali vanhoille asiakkailleen, ainakin mikäli Fordin tuotekehityspäällikkö Raj Nairin puheita on uskominen.

ford-gt-configurator-4-140416

FordOnline-sivusto on haastatellut Nairia uuteen GT:hen liittyen ja mies paljasti, että valtaosa valituista ostajista oli jo entuudestaan Fordien omistajia. Nair kertoo hakemuksia tulleen yli 6500  kappaletta. 500 valitusta ostajasta 87 %:lla oli omistuksessaan Fordin ajoneuvo ja 69 % omisti edellisen sukupolven Ford GT:n. Nairin mukaan yritys pyrki olemaan suosiollinen juuri uskollisille asiakkailleen.

Ostokutsun saaneita henkilöitä on pyydetty ilmoittamaan mieleisensä Ford-jälleenmyyjä, jonka kautta Ford Concierge -edustaja käynnistää auton ostoprosessin. Nair pitää uuden GT:n ostajia ”Fordin suurlähettiläinä” ja lupaa heidän saavan parasta mahdollista palvelua uuden auton hankintaprosessin aikana.

Lähde: @FordOnline

This site uses XenWord.