Koenigsegg on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa se esittelee 1500 hevosvoimaisen Regera-hyperautonsa tehovaroja näyttävän burnoutin muodossa. Raivoisan rääkäisyn saattelemana auto singahtaa matkaan ja jättää peräänsä suuren pilvellisen rengassavua.

Keväällä Genevessä virallisesti julkaistun Regeran tekniikassa on erityisen erikoista se, että sen viisilitraisen kaksoisahdetun V8:n sekä kolmen sähkömoottorin parina ei ole lainkaan vaihdelaatikkoa. Auto lähtee liikkeelle sähköllä ja polttomoottori astuu mukaan nopeuden noustua riittäväksi sen kierrosluvulle. Kaikkiaan kuljettajan käytössä on yli 1500 hevosvoiman maksimiteho ja yli 2000 Nm maksimivääntö.

Regeraa tullaan valmistamaan yhteensä 80 kappaletta 1,7 miljoonan euron lähtöhintaan. Autoista noin puolet on jo myyty.

This site uses XenWord.