Bugatti Veyron -superautosta valmistettiin myös targa-tyypisellä irrotettavalla katolla varustettua Grand Sport -avoversiota, mutta tuoreen tiedon mukaan keväällä esitellyn uuden Chiron-mallin kohdalla avohaaveet voidaan unohtaa.

Bugattin myynti- ja markkinointipäällikkö Stefan Brungs on paljastanut Autocar-sivuston haastattelussa, että Chironista ei ole luvassa roadster- eikä avoversiota. Sen sijaan Chironista saatetaan kuitenkin nähdä 500 perusversion lisäksi rajattuina erinä julkaistavia erikoisversioita.

Edellä mainitun uutisen pohjalta voitaneenkin arvella, että Hennessey Venom GT Spyder -superauton keväällä tekemä avoautojen nopeusennätys tulee säilymään hieman pidempään. Bringsin mukaan Bugatti aikoo kuitenkin yrittää nykyisen katuautojen nopeusennätyksen rikkomista, joka on tällä hetkellä Veyron 16.4 Super Sportin nimissä (431,3 km/h).

Brungs paljasti myös Autocarille, että noin 2,25 miljoonan euron perushintaiseen Chironiin ruksitaan asiakkaiden toimesta keskimäärin 300 tuhannen euron edestä lisävarusteita. Suosituimpia varusteita ovat kahdeksassa eri värissä saatavat näkyvät hiilikuitupaneelit, erikoisvanteet sekä sisustan personoidut tikkaukset ja kuvioinnit.

Lähde: Autocar