Donut Media on julkaissut YouTubessa esittelyvideon mielenkiintoisesta moottorinvaihtoprojektista, jossa Toyota GT86:een istutetaan Ferrari 458 Italiasta peräisin oleva V8-moottori. Kuten valveutuneemmat lukijat saattavatkin jo arvata, projekti ei tule olemaan mikään läpihuutojuttu.

Toyota GT86 on etumoottorinen takavetoauto, kun taasen Ferrarin F136 V8-moottori (570 hv, 540 Nm) on 458:ssa sijoitettuna keskelle taka-akselin etupuolelle. 4,5-litraisen V8:n tunkeminen kompaktin bokserimoottorillisen sportticoupen konepellin alle on siis jo temppu sinällään – puhumattakaan toimivasta lopputuloksesta.

Videolla näkyy rullaavaksi purettu GT86:n kori sekä moottoritilaan sovitettu F136-moottori. Imusarjan ilmanottoa varten tuulilasin kehyksen alareunaan on jo leikattu reikä ja moottori näyttää muutenkin valtavalta matalalle bokserimoottorille suunnitellussa konetilassa. Videolla vihjataan myös, että valmiina auto tulee olemaan Formula Drift -sarjan kilpakuljettaja Ryan Tuerckin ohjastettavana.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta.