Ferrarin LaFerrari Spider -avoautosta on liikkunut huhuja keväästä asti ja ne on ehditty jo vahvistaa paikkaansapitäviksi sekä Top Gearin että Ferrarin Sergio Marchionnen toimesta. Nyt italialaisyritys on kuitenkin julkaissut superavonsa ensimmäiset viralliset kuvat.

laferrari-spider-2-060716

Ulkoisesti avo-LaFerrari on pitkälti kuten sisarmallinsa, mutta aukeavalla kankaisella tai hiilikuituisella katolla varustettuna. Ferrari ei vielä julkistanut auton lopullista nimeä, vaan se julkistetaan vasta Pariin autonäyttelyssä lokakuussa. Arvailujen mukaan nimi saattaisi olla LaFerrari Spider. Myöskään teknisiä tietoja ei vielä julkistettu, mutta autoa vauhdittamassa pitäisi ennakkotietojen mukaan olla sama 949 hevosvoimainen hybridivoimalinja kuin perus-LaFerrarissa.

laferrari-spider-3-060716

Kiinnostuneiden miljonäärien kannalta on valitettavaa todeta, että kiinnostus LaFerrari Spideriä kohtaan oli suurta jo ennen auton virallista julkaisua ja kaikki valmistettavat yksilöt on jo myyty ennakkoon loppuun. Kuten muidenkin Ferrarin harvinaisten mallien tapauksessa, myös tällä kertaa Ferrari sai valita itse sopivat ostajat asiakaskunnastaan. Ferrari ei ole toistaiseksi paljastanut montako avo-LaFerraria valmistetaan ja mitä niiden hintalapussa lukee. Arvio on 150-200 kappaletta ja 1,4 miljoonaa dollaria.

Lähde: Ferrari

This site uses XenWord.