Brittiläisen Mark Higginsin in-car-videoita Isle of Man TT:n katuradalta löytyy YouTubesta jo muutaman vuoden ajalta, mutta tuorein tämän kuun alussa ajetun ennätyskierroksen video on julkaistu vasta nyt. Parhaimmillaan yli 270 km/h vauhtia saaren kapeilla teillä viilettävä auto nostaa kilpa-autoilusta ymmärtäville niskavillat pystyyn. Ja mikä parasta, video on Higginsin itsensä selostama.

Jo Higginsin aiemmat ohjaamosta kuvatut videot ovat olleet huimaa katseltavaa, mutta viimeisin ennätyskierros pistää vielä pykälän paremmaksi. Vaikka pätkä on lähes 20 minuuttia pitkä, se on alusta loppuun katsomisen arvoinen. 17 minuutin ja 35 sekunnin uusi ennätys ajettiin varta vasten Isle of Manin TT-radalle Subaru of American ja Prodriven rakentamalla Subaru WRX STI:llä, jonka pellin alta löytyi mukavat 550 hevosvoimaa. Kierroksen keskinopeudeksi muodostui huimaava 128,73 mailia tunnissa, eli 207,17 km/h. Higginsin aiempi noin pari minuuttia huonompi ennätys ajettiin saman auton lähes vakiolla versiolla.