Japanilaiset autot ja etenkin Toyotat ovat useimpien uskomuksien ja kokemuksien mukaan erittäin kestäviä menopelejä. Tämän todisti pari viikkoa sitten uutisointimme kohteena ollut yli miljoona mailia ajettu Toyota Tundra lava-auto, ja nyt valokeilaan nousee yhdysvaltalaismiehen 520 590 mailia, eli 837 629 kilometriä ajettu A80-korimallin Toyota Supra -urheiluauto.

Tenneseeläinen Dale Thomas kertoo Hoover Toyota -nimisen Toyota-liikkeen Facebook-julkaisussa, että hänen lähes 840 000 km ajetun 90-luvun puolivälin Supransa vapaastihengittävä (2JZ-GE ) suora kutoskone on täysin alkuperäinen, eikä sitä ole koskaan avattu.

Kuvissa kurainen ja ötökänraatojen tahrima valkoinen Supra on miehen sanojen mukaan täysin ruosteeton. ”Love my Supra”, Thomas päättää lyhyen viestinsä.

Lähteet: Carscoops ja Hoover Toyota/Twitter