Eteläafrikkalainen tuning-paja Mad Dog Racing julkaisi Facebook-sivuilleen kuvia heidän hiljattain valmistuneesta projektistaan, joka saattaisi tuoda ratkaisun kenen tahansa nopeaa ja hyvän tavarankuljetuspotentiaalin omaavaa kulkuneuvoa etsivän ongelmiin.

Mad Dog Racing on muuntanut E92-korimallin BMW M3 Coupen pickupiksi, leikkelemällä auton b-pilarin takapuolisen osan täysin uuteen uskoon. Kuvista päätelleen muunnostyön jälki näyttää erittäin hyvältä, ja pajalta kerrotaankin M3 lava-auton olevan täysin kykeneväinen normaaliin käyttöön ja että sen korirakennetta on katon silpomisen jälkeen vahvistettu tarpeellisista kohdista.

Erikoinen yksityiskohta löytyy auton peräpäästä, jossa alkuperäisen coupen takaluukusta tehty perälauta nousee edelleen hydraulinostimien varassa ylös normaalin luukun tapaan.

Tarkempia teknisiä tietoja Mad Dog Racing ei M3 pickupistaan kerro, mutta moottorikuvista voi nähdä, että pellin alta löytyy norjalaisen ESS Tuningin remmiahdinpaketilla varustettu S65-moottori, joka potkii ulos suhteellisen ripeään tavarankuljettamiseen riittävät n. 600 hevosvoimaa.

Lähteet: Road&Track ja Mad Dog Racing/Facebook