Tesla Model S ja Model X kiihtyvät Ludicrous-tilassa 0-100 km/h noin kolmessa sekunnissa, joten ne ovat hyvin vahvoilla lyhyissä kiihdytyskilpailuissa. Hiljattain esimerkiksi Ferrari F430 joutui nöyrtymään katselemaan Tesla Model X:n takavaloja.

Nyt Tesla Model X P90D on saanut viivalle rinnalleen McLaren 650S:n, joka haastaa sen varttimailin matkalla. Tesla lähtee hyvin viivalta, mutta McLaren on jokaisella kolmella eri yrityksellä maalissa ensimmäisenä. Model X häviää kuitenkin vain noin sekunnilla. Viimeisessä kisassa autot lähtevät viivalta samanaikaisesti, mutta McLarenissa on käytössä Launch Control.

McLaren 650S on varustettu 3,8-litraisella tupla-turbo V8-moottorilla, josta irtoaa 641 hevosvoimaa ja auto painaa alle 1500 kg. Tesla Model X P90D:n sähkömoottoreista irtoaa yhteensä 762 hevosvoimaa , mutta auto painaa lähes 2500 kg.

This site uses XenWord.