BMW:n 3-sarja täytti hiljattain 40 vuotta ja se on onnistunut muodostamaan itselleen vuosien varrella ikonisen maineen. Ensimmäinen E21-korimallin 3-sarja esiteltiin vuonna 1975 ja nykyinen F30/31-korimalli edustaa kuudetta sukupolvea. Vuosien mittaan on ehtinyt tapahtua paljon ja esimerkiksi 3-sarjalaisen pituus on venähtänyt 4,355 metristä 4,624 metriin.

Donut Media on julkaissut YouTubessa hauskan animaatiovideon, josta käy puolessatoista minuutissa erittäin havainnollisesti selville, miten 3-sarja on kehittynyt 40 vuoden aikana. Mukana on sekä vakio- että rataversioita kaikista korimalleista ja hauskana yksityiskohtana videon oikeassa alanurkassa on nähtävissä kunkin mallisukupolven munuaismaskin muoto.

BMW-ystäville Donut Media tarjoaa sivuillaan aiheeseen liittyvää 28 x 18 tuumaista julistetta, jossa esiintyvät kaikki videolla nähdyt autot.

This site uses XenWord.