Teslan perustaja ja toimitusjohtaja Elon Musk vieraili viikko sitten Norjassa Future Transport Solutions -konferenssissa ja esiintyi yleisölle Norjan pääministeri Ketil Solvik-Olsenin haastateltavana. Ehkäpä mielenkiintoisimpana seikkana Musk valotti Teslan tulevaisuuden suunnitelmia Model 3:n jälkeen.

Musk kertoi olevansa innostunut siitä, että Tesla kykenee tuomaan markkinoille auton (Model 3), johon monilla ihmisillä on varaa. Muskin mukaan Tesla Model 3 on suunniteltu niin, että noin puolella ihmisistä on mahdollisuus sen hankkimiseen. Heti perään hän paljasti, että tulevaisuudessa Teslalta on luvassa vieläkin edullisempi automalli, johon lähes kaikilla ihmisillä on varaa. Musk ei kuitenkaan maininnut tarkempaa aikataulua kyseiselle ”kansanmallille”, joten sen julkaisu saattaa hyvin venyä ensi vuosikymmenen puolelle.

Musk paljastaa myös haastattelussa, ettei hän tule välttämättä enää olemaan Teslan toimitusjohtajana seuraavan sukupolven mallin saapuessa. Hän on kuitenkin sanonut olevansa mukana ainakin Model 3:n myynnin alkamiseen asti. Jo puolitoista vuotta sitten Musk totesi, ettei hän aio koskaan lähteä Teslasta, mutta ei myöskään aio olla toimitusjohtajana loputtomiin.