Mitä ilmeisimmin myös Christian von Koenigsegg on kova Prince-fani, sillä ruotsalainen superautovalmistaja on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvat purppuranvärisistä CCXR- ja Regera-superautoista edesmenneen artistin kunniaksi.

purple-prince-koenigsegg-2-250416

Ensin yritys julkaisi kuvan purppuranvärisestä CCXR-mallista, jonka yhteyteen muistosanoiksi oli kirjoitettu ”Purple – in memory of Prince. RIP Kid. Gone way too soon”. Yleisön toiveisiin perustuen yritys julkisti seuraavana aamuna vielä toisen kuvan, jossa komeili uusi Regera-superauto jälleen purppurassa värisävyssä. Myös sen yhteydessä olevassa tekstissä muistettiin Princeä sanoin ”’Lila Regera’ in Swedish. That’s (sort of) ’Purple Reign’ in English #RIPPrince”.

purple-prince-koenigsegg-1-250416

Koenigseggiltä kommentoitiin, että yrityksellä ei ole aikomuksena valmistaa autoista erillistä Princen muistoksi tehtyä purppuranväristä erikoiskappaletta, sillä kaikki yrityksen autot valmistetaan tilauksesta. Yritys kuitenkin korosti, että purppuranvärinen Princen muistoa kunnioittava auto rakennetaan erittäin mieluusti, jos joku ostajista sellaisen haluaa itselleen saada. Tällä hetkellä Regera-superauton jonotuslista on kuitenkin parin vuoden mittainen, joten autoa joutuisi joka tapauksessa odottamaan pitkään.

Prince menehtyi omassa kodissaan viime viikon torstaina 57-vuoden iässä. Purppuralla värillä viitataan Princen vuonna 1984 julkaisemaan ”Purple Rain” -kappaleeseen sekä albumiin.

Lähde: Facebook (1) ja (2)