ford-gt-configurator-0-140416

Ford on avannut eilen sivuilleen konfiguraattorin, jolla halukkaat pääsevät muokkaamaan uuden GT-superauton haluamansa näköiseksi. Auton hintaluokka huomioiden kustomointimahdollisuudet eivät ole erityisen laajat. Käyttäjä pääsee valitsemaan kahdeksasta eri vakioväristä, jonka lisäksi pääsee hienosäätämään ulkokuoren raidoitusta, vanteita, ulkokuoren muoviosien viimeistelyä, jarrusatuloita sekä sisustan teemaa.

Uuden Ford GT:n moottoritilasta löytyy 3,5-litrainen kaksoisahdettu EcoBoost-V6, joka tuottaa yli 600 hevosvoimaa. Vaihteistona on seitsenportainen puoliautomaatti. Auton korirakenne koostuu alumiinisiin apurunkoihin pultatusta hiilikuitumonokokista. Uuden GT:n valmistus alkaa kuluvan vuoden lopussa ja sitä tullaan valmistamaan neljän vuoden ajan yhteensä 1000 kappaletta. Hinta tulee olemaan yli 400 000 dollaria.

ford-gt-configurator-10-140416

Itse valitsin ”oman GT:ni” varustukseksi valkoisen ulkovärin ilman raitoja, kiiltävät hiilikuituiset yksityiskohdat, kiiltävät hiilikuituvanteet, hopeiset jarrusatulat sekä musta-valkoisen Re-Entry-sisustan. Kerro kommenteissa mitkä olivat omat valintasi?

Konfiguraattoria pääset testaamaan näillä sivuilla.

This site uses XenWord.