New Yorkin kansainvälisen autonäyttelyn jälkimmäisen viikonlopun yhteydessä järjestevä DUB Show -tapahtuma sai hieman liiankin liekehtivän alun, kun näytteille tuotu 993 korimallin Porsche 911 Turbo syttyi palamaan keskellä Jevits Centerin näyttelylattiaa.

 

Paikallaolijat kertovat kuinka autosta oli ensin kuulunut pamahdus ja sitten modifioidun Porschen oikeasta takakulmasta alkoi puskea savua ja liekkejä. Hurjan näköinen tilanne saatiin nopeasti hallintaan messukeskuksen henkilökunnan toimesta, mutta suuren savumäärän takia tila jouduttiin tyhjentämään ihmisistä. Kukaan ei onneksi loukkaantunut tämän erikoisen tapahtumasarjan yhteydessä.

porsche_liekeissä

Palon jälkeisistä kuvista päätellen epäonninen 993 Turbo vaikuttaisi selvinneen liekkimerestä yllättävän pienillä vahingoilla. Toivottavasti viimeistä ”oikeiden 911:sten” sukupolvea edustava ilmajäähdytteinen Porsas saadaan vielä palautettua kukoistukseensa.

Lähteet: egmCarTech ja Road&Track