Motor Trend -autolehden Instagram-tilillä julkaistiin video varsin erikoisesta kisasta, jossa Teslan Model X -katumaasturi ja Alfa Romeo 4C -urheiluauto lähtivät viivalta varttimailille.

What's faster? An @AlfaRomeo #4C or an @AlfaRomeo #4C… being towed by a @teslamotors #ModelX #P90D #ludicrous? @jasoncammisa

A video posted by Earth's Automotive Authority (@motortrend) on

Lisämausteena kilpailuun ja nöyryytyksen maksimoimiseksi Tesla Model X:n peräkoukkuun oli asennettu peräkärry, johon oli lastattu mikäpä muukaan kuin Alfa Romeo 4C! Kisassa näyttäisi olevan mukana avomalli, joka painaa noin 1000 kg.

Kuten arvata saattaa, Model X voitti kisan ja jätti Alfa Romeo 4C:n taakseen.

Taustatietoa:

Alfa Romeo 4C on varustettu 1,75-litraisella turboahdetulla rivinelosmoottorilla, josta irtoaa 240 hevosvoimaa ja vääntöä 350 Nm. Kevyen painonsa ansiosta auto kiihtyy 0-100 km/h 4,5 sekunnissa ja huippunopeudeksi ilmoitetaan 258 km/h.

Tesla Model X P90D painaa noin 2440 kg ja sen sähkömoottoreista irtoaa yhteensä tehoa 762 hevosvoimaa ja vääntöä 967 Nm. Ludicrous Speed -päivityksellä se kiihtyy 0-100 km/h 3,4 sekunnissa ja huippunopeus on 250 km/h.