Audin vielä julkaisematon kolmannen eli 8S-sukupolven TT-mallin RS-versio on bongattu Espanjassa huoltoaseman pihassa. Käytössä ei enää ollut perinteistä vielä julkaisemattomissa malleissa käytettävää naamiointia, joten julkaisu tapahtuu oletettavasti piakkoin.

Avistamiento del dia🏆 Spotter: @worldsuupercars #Audi #TTRS En #Granada #AutogespotSpain #Autogespot

A photo posted by Autogespot Spain (@autogespot_spain) on

Uusi TT RS on huhujen mukaan varustettu samalla 2,5-litraisella turboahdetulla viisisylinterisellä R5 TFSI -moottorilla kuin Audi RS3, mutta siitä on viritetty irti noin 30 hv enemmän eli 400 hevosvoimaa. Tarjolle tulee 6-vaihteinen manuaali ja optiona kaksoiskytkinvaihteisto. Molemmissa käytössä Quattro-nelivetojärjestelmä.

audi-r8-spyder-1-12032016

Myös vielä julkaisematon uuden sukupolven Audi R8 Spyder -avoauto bongattiin hiljattain Saksassa ilman naamiointia, joten senkin julkaisu lienee lähellä. Edestä R8 Spyder on identtinen jo julkaistun Coupe-mallin kanssa, mutta moottorin päälle piiloon laskeutuvan rättikaton takia perä on hieman erinäköinen. Coupessa moottorin lämmintä ilmaa ohjataan ulos takakontin päältä, mutta Spyderissa ritilä on siirretty takavalojen väliin.

Lähteet: Carscoops & Automobilemag