Volvo S60 with Polestar Parts

Volvo tuo markkinoille Polestar Performance -osat, joihin lukeutuu muun muassa korin ja alustan osat, vanteet sekä sisätilan yksityiskohdat. Suorituskyvyn parantamiseksi tarjolla on moottorin ja kaasun vasteen optimointi sekä nopeampi automaattivaihteiston vaihtaminen.

Taustalla on yritysosto, kun Volvo osti viime kesänä kokonaan ruotsalaisen Polestar-virityspajan ja teki siitä oman talon sisäisen Performance-divisioonan kilpailemaan esimerkiksi Mersun AMG- ja BMW:n M-Sport-mallien kanssa.

”We are delighted to be able to meet the demand, starting from today. This is a product improving on the already strong base of Volvo cars in terms of performance, handling and driving pleasure”

Polestar Performance -osat tulevat aluksi saataville Volvo S60-, V60-, V40- ja XC60-malleille. Valikoimaan kuuluu muun muassa iskunvaimentimet, jouset, sportti-ilmansuodatin, pakoputken päät, diffuusori, takaspoileri, vanteet, ovilistat, vaihdekepin nuppi sekä kaasupoljin ja jalkatuki.

Osat on ostettavissa autokohtaisesti täydellisenä pakettina tai erikseen. Tuotteet on kehitetty ja testattu yhdessä Volvon kanssa noudattaen samoja standardeja, kuin muut Volton varaosat. Tästä syystä niiden käytöllä ei ole vaikutusta auton tehdastakuuseen.

Lähde: Polestar