Brittilehdet Daily Mail ja The Sun uutisoivat, että BBC:n Top Gearin uusi kausi uusilla juontajilla viivästyy alkuperäisestä aikataulusta. Uuden kauden oli tarkoitus startata 8. toukokuuta, mutta näillä näkymin kausi saadaan todennäköisesti käyntiin vasta 22. toukokuuta. Lisäksi alunperin suunnittellut ensimmäisen kauden kahdeksan jaksoa on leikattu kuuteen kuvauksissa tapahtuneiden viivästyksien takia. BBC haluaa kuuleman mukaan esittää jaksot ennen Rion olympialaisia ja yleisurheilun maailmanmestaruuskisoja.

The Sunin lähteiden mukaan suurin syy vaikeuksiin on Chris Evansin diktaattorimainen käytös, jonka johdosta yksi tuottajista ja muita kuvausryhmän jäseniä on jo eronnut. Evansia kuvaillaan kontrollifriikiksi, joka kuvittelee voivansa kävellä kaikkien yli. Jutun mukaan Evans on myös vastustanut Frendit-tähti Matt LeBlancin palkkaamista.

tg

Lähteet: Daily Mail & The Sun