Land Rover tarjoaa yhdessä brittiläisen Holland & Hollandin kanssa rajoitettuna erikoiseränä myytävän version Ranger Rover -maastoautosta. Holland & Holland on perinteinen brittiläinen asevalmistaja, jonka valikoimiin kuuluvat käsintehdyt kiväärit ja haulikot. Holland & Holland -versio perustuu Range Rover SV Autobiography -malliin ja valmistajan mukaan se tarjoaa erinomaista maasto- ja maantiesuorituskykyä sekä luksusta ja käsityön jälkeä.

Holland & Holland -erikoisversion varustukseen kuuluu mm. vihreä erikoisväri ja korinväriset yksityiskohdat, H&H logot kyljissä ja takana, ruskea nahkasisusta brodeerauksilla, yhdestä kappaleesta tehdyt pähkinäpuupaneloinnit, kaiverretut ovenkahvat ja keskikonsolin panelointi, valaistut H&H-kynnyslistat, 29 kaiuttimen Meridian-äänentoistojärjestelmä sekä sähköllä säätyvät takaistuimet sekä takatilan pöytätasot.

l405_15hh_int_det01_LowRes

Erikoisuutena tavaratilan pohjalle on sijoitettu nahalla verhoiltu lukittava aselaatikko, jonka alcantaralla verhoillussa sisustassa on paikat kahdelle haulikolle tai kiväärille, ja joka liukuu näppärästi ulos kahdessa osassa avautuvan takaluukun alemman puoliskon kautta. Asekotelon runko on alumiinia ja nahalla sekä puulla päällystetty alusta hiilikuitua sekä alumiinia.

Auton pellin alta löytyy Range Rover Sport SVR -mallista tuttu remmiahdettu 550 hevosvoiman V8-moottori, joka kiidättää 2523 kg:n painoisen auton nollasta sataan 5,8 sekunnissa.

Auton valmistuksesta vastaa Jaguar Land Roverin Special Vehicle Operations -osasto ja valmistuserä rajoittuu 120 kappaleeseen. Auton lähtöhinta on 180 000 puntaa, eli runsaat 229 000 euroa. Suomeen tuotaessa päälle lätkäistään luonnollisesti roimat verot.

Lähde: Land Rover, Holland & Holland

This site uses XenWord.